Известие

Collapse
No announcement yet.

искам да попитам за добър сервиз за алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• искам да попитам за добър сервиз за алфи

здравейте колеги отново от мен от 3 дни лутане и разпитване по сервизи , цената която ми казват за ремонт на скоростната кутия и половината ми кола горе долу

иначе днес отидох до вантотреид и онез са ебати главорезите искат ми 1100лв за ремонт на скоростната кутия, след това отидох пак до някав ами си оказа малко долнопробен а и онзи майче и хабер си няма от алфи там ми искат 600 лв мах , та въпроса ми е моля да ми препоръчате сервиз от който сте доволни и да е в софия и ако може телефон и ако там е хилядарка ще я закарам там защото е изпробван благодаря
    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
    Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
    Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Колега кви са тея цени бе тва са безбожни цени.Тука в Пазарджик за сваляне на скорости взимат 50лв и 50лв работа да вземат ае най-много до 150лв да стане труда и частите квита трябват виж цените на частите.Защо не се огледаш за втора употреба
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

ми проверих няколко места и взимат от 250 - 300 за отваряне само на скоростите
      Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
      Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
      Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

Обърни се към него, http://clubalfaromeo.com/forum/profile. ... ile&u=2003 много е коренктен не вярвам да ти земе такава космическа сума,но му пиши ЛС
        Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
        sigpic

Comment

ЧЕТА ЧЕТА И НЕВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ .ЯВНО ОСЛЕПЯВАМ.50 СВАЛЯНЕ И 50 ОТВАРЯНЕ-БЕ ПИЧ В МОРГАТА ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ НА МОМЧЕТАТА ДЕТО РАЗФАСОВАТ КУТИИ БЕЗОГЛЕДНО И С НЕВЪЗМОЖНОСТ НИКОГА ДА Я СЪБЕРАТ -ПОНЕ ПРИЛИЧНО КАМО ЛИ ДА ТИ Я НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА РАБОТИ.А В ПАЗАРЖИК МОЖЕ БИ И СВИР.....ТИ ПРАВЯТ.ВТОРАТА УПОТРЕБА Е ДОБРО РЕШЕНИЕ АКО ТИ СИ ИМАШ СЕРВИЗ -ЧЕ АКО НЕСТАВА КАТО Я КАЧИШ ДА СИ ПРАВИШ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ ДОКАТО НАМЕРИШ СВЯСТНА-КОЛКО ПЪТИ??????ОТ КОЛА НА ЧАСТИ -УДАРЕНА ...Е МАЛКО ПО ДОБРО РЕШЕНИЕ.ЗАВИСИ ОТ УДАРА НО И ТАМ.......А КАКВИ ЧАСТИ ЩЕ ТРЯБВАТ??? НЕ Е ТАКА ЛЕСНО .АКО СТАВА ДУМА ЗА ПРЕДАВКИ САМО ДОБРЕ -НО ИМА И ТАКИВА КОИТО СА С ВАЛА .А СЪЕДИНИТЕЛЧЕ ??И НАКРАЯ ПАК ХИЛЯДАРКА СИ ЛЕПНАЛ.АЙДЕ СПОЛАЙ ТИ
          75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
          kavasaki zzr-600 100 жребеца
          147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Колеги...ами в Сливен има ли някакъв сервиз, където могат правилно да ми сложат ремъка и ролките
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Превъзбуда

Първоначално публикувано от dellltata
              ЧЕТА ЧЕТА И НЕВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ .ЯВНО ОСЛЕПЯВАМ.50 СВАЛЯНЕ И 50 ОТВАРЯНЕ-БЕ ПИЧ В МОРГАТА ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ НА МОМЧЕТАТА ДЕТО РАЗФАСОВАТ КУТИИ БЕЗОГЛЕДНО И С НЕВЪЗМОЖНОСТ НИКОГА ДА Я СЪБЕРАТ -ПОНЕ ПРИЛИЧНО КАМО ЛИ ДА ТИ Я НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА РАБОТИ.А В ПАЗАРЖИК МОЖЕ БИ И СВИР.....ТИ ПРАВЯТ.ВТОРАТА УПОТРЕБА Е ДОБРО РЕШЕНИЕ АКО ТИ СИ ИМАШ СЕРВИЗ -ЧЕ АКО НЕСТАВА КАТО Я КАЧИШ ДА СИ ПРАВИШ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ ДОКАТО НАМЕРИШ СВЯСТНА-КОЛКО ПЪТИ??????ОТ КОЛА НА ЧАСТИ -УДАРЕНА ...Е МАЛКО ПО ДОБРО РЕШЕНИЕ.ЗАВИСИ ОТ УДАРА НО И ТАМ.......А КАКВИ ЧАСТИ ЩЕ ТРЯБВАТ??? НЕ Е ТАКА ЛЕСНО .АКО СТАВА ДУМА ЗА ПРЕДАВКИ САМО ДОБРЕ -НО ИМА И ТАКИВА КОИТО СА С ВАЛА .А СЪЕДИНИТЕЛЧЕ ??И НАКРАЯ ПАК ХИЛЯДАРКА СИ ЛЕПНАЛ.АЙДЕ СПОЛАЙ ТИ
              ..........

Колега, това е форум за да се помогне по някакъв начин на другите. Като знаеш реалните цени дай предложение, а колкото до цените в провинцията - те са по ниски....стандарт. Сори за офтоп-а, но и аз ослепях като си губя времето да чета глупости.

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                Колеги...ами в Сливен има ли някакъв сервиз, където могат правилно да ми сложат ремъка и ролките
                Отиди в сервиза на Citroen, който е на "Чавдар" и Бургаското... мисля че там беше. Познавам собственика и знам, че момчетата работят много добре... Успех!
                BMW е39 - 2002god.
                BMW e60 - 2007god.

Comment

Първоначално публикувано от f0rce1001
                  Отиди в сервиза на Citroen, който е на "Чавдар" и Бургаското... мисля че там беше. Познавам собственика и знам, че момчетата работят много добре... Успех!
                  отиди в сервиза на hit-ko христо се казва има тъкъв и в ямбол аз там ще ходя за смяна на вариатор др. седмица
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                  www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от ico83
                    отиди в сервиза на hit-ko христо се казва има тъкъв и в ямбол аз там ще ходя за смяна на вариатор др. седмица
                    Къде е този сервиз Хит-Ко
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от ico83
                      Къде е този сервиз Хит-Ко
                      http://www.axm-auto.com/тук има инфо къде се намира но сега немога да го отворя за да ти кажа къде е точно ако не го намериш утре ще го намеря аз адреса и ще ти го пратя колкото до мен аз ще ходя направо в ямбол
                      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Lisan & Drigata те ще ти свършат страхотна работа много са добри и са супер професионалисти Успех
                        EX 156 1.6 TS

Comment

Working...
                        X